Karjalanpaisti  a`la Piku

 

300g Possun lapaa

300g Naudan lapaa

3 Porkkanaa

1 Pala lanttua

1 Pala palsternakkaa

1 Sipuli

1 Valkosipulinkynsi

2 Laakerinlehteä

10 Maustepippuria

1 Kasvisliemikuutio

1 Lihaliemikuutio

Vettä

 

 

Leikkaa lihat reiluiksi kuutioiksi.
Kuori ja lohko sipuli, siivuta valkosipulinkynsi.
Kuori porkkanat ja leikkaa ne
vinoittain viipaleiksi. Kuori
lanttu ja palsternakka ja leikkaa
ne melko suuriksi kuutioiksi.

Lado tilavaan uunivuokaan
vuorotellen lihaa, kasviksia,
suolaa ja pippureita. Lisää lopuksi
laakerinlehdet ja kiehauta kasvis-lihaliemi vesi ja kaada vuokaan niin 

että lihat peittyvät.
 
Kypsennä paistia 150-asteisessa
uunissa noin 3-4
tuntia, kunnes liha on mureaa.
Loppuvaiheessa voit
peittää vuoan kannella tai
alumiinifoliolla, jotta liha ei
kuivu.

Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa
176040.jpg