800g Porsaan suikalelihaa (naturel)
300g Porkkanaa
100g Sipulia
3rkl Tomaattipyreetä
100g Maustekurkkua
Tilkka maustekurkkujen lientä
1tl Suolaa
½tl Mustapippuri rouhetta
1dl Kermaa
- Ruskista possu suikaleet pannulla ja kaada ne kattilaan.
- Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkanat.
- Valmista ruskea peruskastike ja lisää possunlihat siihen hautumaan miedolle lämmölle.
- Paloittele maustekurkku pieniksi kuutioiksi.
- Kuulota sipuli ja porkkanakuutioita hetki pannulla ja lisää ne kastikkeen joukkoon.
- Lisää myös suola, mustapippuri, tomaattipyree ja maustekurkku kuutiot.
- Anna stroganovin hautua n.½-1 tuntia.
- Tarkista maku.
- Tarjoile perunoiden kera.
Kommentit