Pippuripossu
400g Porsaan paistisuikaleita
2rkl Juoksevaa margariinia
100g Sipulia
(1tlk Kokonaisia herkkusieniä) en laittanut
(1dl Herkkusienitölkin lientä) laitoin tilalle vettä
1rkl Vehnäjauhoja
2dl Ruokakermaa
1tl Viisipippuri sekoitusta
(suolaa)
Ruskista lihasuikaleet pannulla. Siirrä lihat sivuun.
Leikkaa kuorittu ja halkaistu sipuli suikaleiksi ja kuullota niitä hetki pannulla margariinissa.
(Lisää joukkoon liemestään valutetut herkkusienet, säästä liemi suurustusta varten.)
Kaada lihasuikaleet takaisin pannulle ja kuumenna.
Vatkaa jauhot sekaisin liemen/ veden kanssa ja sekoita pataan liemeksi.
Kuumenna sekoittaen, kunnes liemi on saostunut ja lisää ruokakerma.
Kuumennä kiehuvaksi, mausta mustapippurisekoituksella ja tarvittaessa suolalla.
Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä.
Kommentit