Pohja:
3dl Sokeria
3 Kananmunaa
3dl Vehnäjauhoja
1½tl Leivinjauhetta
½dl Mantelilastu rouhetta

Kostutus: Persikka-passion mehua

Täyte:
Vadelmahilloa
Ananas paloja

Koristeluun:
1pkt Mansikan makuista tomusokeria
Vettä
Ananas paloja
Strösseleitä

Sekoita munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää mantelirouhe, leivinjauhe ja vehnäjauhot.
Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista uunissa 175 asteessa n. 30minuuttia, tai kunnes pohja on valmis.
Anna kakkupohjan jäähtyä hieman.
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan keskeltä.
Kostuta kakkupohjaa mehulla.
Levitä hilloa alimmaisen puoliskon pinnalle ja hillon päälle ananas paloja.
Laita kakun kansi päälle ja kostuta mehulla.
Levitä pinnalle tomusokeri vesi seos. Älä tee tomusokeriseoksesta liian kovaa tai löysää.
Koristele pinta ananaksilla ja strösseleillä.
167303.jpg

Tässä on luomukseni. Nopeasti väsätty kakku, mutta ihan syötävän näköinen siitä tuli.
(toivonmukaan ymmärrätte ohjeestani jotain.) =)