Pohja:
3dl Sokeria
3 Kananmunaa
3dl Vehnäjauhoja
1½tl Leivinjauhetta
½dl Mantelilastu rouhetta
Kostutus: Persikka-passion mehua
Täyte:
Vadelmahilloa
Ananas paloja
Koristeluun:
1pkt Mansikan makuista tomusokeria
Vettä
Ananas paloja
Strösseleitä
Sekoita munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää mantelirouhe, leivinjauhe ja vehnäjauhot.
Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista uunissa 175 asteessa n. 30minuuttia, tai kunnes pohja on valmis.
Anna kakkupohjan jäähtyä hieman.
Leikkaa kakkupohja kahteen osaan keskeltä.
Kostuta kakkupohjaa mehulla.
Levitä hilloa alimmaisen puoliskon pinnalle ja hillon päälle ananas paloja.
Laita kakun kansi päälle ja kostuta mehulla.
Levitä pinnalle tomusokeri vesi seos. Älä tee tomusokeriseoksesta liian kovaa tai löysää.
Koristele pinta ananaksilla ja strösseleillä.
(toivonmukaan ymmärrätte ohjeestani jotain.) =)
Kommentit