1kg Lampaan lihaa Kuutioituna
3 Porkkanaa
3 Perunaa
Pala lanttua
½ Punainen paprika
2dl Maissia
2 Sipulia
2½l Vettä
2 Lihaliemikuutiota
3 Laakerinlehteä
1tl Paprikajauhetta
1tl Garam masalaa
1tl Pippurirouhetta

Kuori ja paloittele isommiksi paloiksi porkkanat, lanttu, sipulit, ja perunat.
Paloittele myös paprika.
Laita vesi kiuhumaan ja lisää siihen lampaaniliha kuutiot. Poista tuleva verivaahto.
Lisää mausteet ja laakerinlehdet. Anna lihojen hautua melkein kypsiksi n. 1-2tuntia, riippuen lihojen koosta. Lisää porkkanat, lanttu ja sipulit. Anna hautua 5min ja lisää paprikat.
Tarkista lihan kypsyys ja lisää perunat vasta kun liha on jo kypsää.
Tarkista maku ja lisää jotain maustetta jos on tarvetta.

1418169.jpg