lauantai, 16. joulukuu 2006
Erinlainen keitto
1l Vettä
1 Kasvisliemikuutio
1 Sipuli
1 Porkkana
Pieni kaali
Pala selleriä
1dl Pätkä spagettia
1 Pieni pala possunlihaa
1 Peruna
1dl Herneitä
2rkl Tomaattipyrettä
1tl Mustapippuria
2tl Yrttimaustetta
½tl Suolaa
1rkl Kuivattua persiljaa
Huuhdo ja suikaloi kasvikset.
Pilko liha pieniksi paloiksi ja paista pannulla kypsäksi.
Laita vesi kiehumaan ja lisää siihen kasvisliemikuutio.
Lisää veteen kaikki kasvikset ja anna kiehua n.10 minuuttia.
Lisää herneet, tomaattipyre, lihanpalat ja pätkä spagetit. Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa ja mausta.
Tarkista vihannesten kypsyys ja maku.
Tarjoile ruisleivän kanssa.
Kommentit