Jääsalaattia
Romaine salaattia
Keltaisia kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Herne-maissi-paprikaa
Riisi-ohra seosta
Tonnikalaa kasvis-tomaattikastikkeessa

Huuhtele salaatit, kurkku ja tomaatit hyvin.
Paloittele kurkut pieniksi kuutioiksi ja tomaatit neljään osaan.
Keitä riisi-ohraseos kypsäksi ja lisää siihen kypsymisen loppuvaiheessa he-ma-pa.
(Keitin riisi-ohraseoksen puolikkaalla kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä.)
Revi jääsalaattia kulhon pohjalle, ja levitä Romaine salaattia reunoille.
Lisää riveihin riisi-ohra-he-ma-pa seos, kurkut, tomaatit ja tonnikala.
Ihanaa ilta salaattia, en ole ennen kokeillut Romaine salaattia ja pidän siitä enemmän kuin
jääsalaatista.
1286813.jpg
Romaine salaatti: Mehevä, rapea, maultaan makeahko ja hyvin säilyvä salaatti voileivälle, salaattisekoituksiin. Kestää myös kevyen lämmittämisen.