Pohja

4 Kananmunaa

1½dl sokeria

1½dl Vehnäjauhoja

½dl Perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään.

vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi ja lisää jauhoseos sokeri-munaseokseen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla 175asteessa n. 20-30minuuttia.

Kun kakkupohja on jäähtynyt, leikkaa se kolmeen osaan.

(Kakkupohjat voit kostuttaa vadelmamehulla ja pinnalle voi halutessaan levittää hilloa)

 

Täyte 1:

2dl Kylmää maitoa

2pss Blå Band suklaamousse aineksia

1dl Kuohukermaa

Valmista suklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan.

Vatkaa kuohukerma ja lisää se suklaamoussen joukkoon, niin että seoksesta tulee tasaista.

 

Täyte 2:

1prk Maitorahkaa

1dl Kuohukermaa

Säilyke persikka kuutioita

1rkl Sokeria

Vatkaa sokerilla maustettu kuohukerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahto ja persikka kuutiot maitorahkan joukkoon.

 

Kuorrutus:

Banaania

Kiiwiä

Pesrikkaa

Hedelmäcoctailia

2dl Mehua + 4liivatelehteä kiilteeseen

Viipaloi banaani, kiivit ja persikan puolikkaat.

Valuta hedelmäcoctail liemestään.

Lado kakun pinta täyteen hedelmiä ja valuta lusikalla kiilleliemi päälle.

Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.

 

Reunoille

Vispattua vispikermaa