Pohja
4 Kananmunaa
1½dl sokeria
1½dl Vehnäjauhoja
½dl Perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään.
vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi ja lisää jauhoseos sokeri-munaseokseen varovasti sekoittaen.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla 175asteessa n. 20-30minuuttia.
Kun kakkupohja on jäähtynyt, leikkaa se kolmeen osaan.
(Kakkupohjat voit kostuttaa vadelmamehulla ja pinnalle voi halutessaan levittää hilloa)
Täyte 1:
2dl Kylmää maitoa
2pss Blå Band suklaamousse aineksia
1dl Kuohukermaa
Valmista suklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan.
Vatkaa kuohukerma ja lisää se suklaamoussen joukkoon, niin että seoksesta tulee tasaista.
Täyte 2:
1prk Maitorahkaa
1dl Kuohukermaa
Säilyke persikka kuutioita
1rkl Sokeria
Vatkaa sokerilla maustettu kuohukerma vaahdoksi.
Lisää kermavaahto ja persikka kuutiot maitorahkan joukkoon.
Kuorrutus:
Banaania
Kiiwiä
Pesrikkaa
Hedelmäcoctailia
2dl Mehua + 4liivatelehteä kiilteeseen
Viipaloi banaani, kiivit ja persikan puolikkaat.
Valuta hedelmäcoctail liemestään.
Lado kakun pinta täyteen hedelmiä ja valuta lusikalla kiilleliemi päälle.
Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.
Reunoille
Vispattua vispikermaa
Kommentit