Jauheliharisotto
3dl Riisiä
1l Vettä
1 Kanaliemikuutio
½ Kasvisliemikuuti
400g Jauhelihaa
1tl Yleismaustetta
Pippuria myllystä
1tl Paprikajauhetta
1 Sipuli
1 Porkkana
Valmista liemikuutioista ja vedestä liemi.
Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi.
Paista jauhelihaa, sipulia ja porkkanaa pannulla ja mausta yleismausteella, pippurilla ja paprikamausteella.
Kuullota aluksi riisejä pannulla pienessä määrässä margariinia ja lisää vähitelleen liemikuutioilla maustettua vettä. Niin että edellinen neste imeytyy riisiin ja jatka nesteen laittamasti samaan malliin.
Kun riisi on melkein kypsää, lisää jauheliha-porkkana-sipuliseos. Lisää vielä tavittaessa nestettä niin kauan kunnes riisi on kypsää.
Tarkista maku ja tarjoile!
Kommentit