Jauheliharisotto

3dl Riisiä

1l Vettä

1 Kanaliemikuutio

½ Kasvisliemikuuti

400g Jauhelihaa

1tl Yleismaustetta

Pippuria myllystä

1tl Paprikajauhetta

1 Sipuli

1 Porkkana

Valmista liemikuutioista ja vedestä liemi.

Kuori ja kuutioi sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi.

Paista jauhelihaa, sipulia ja porkkanaa pannulla ja mausta yleismausteella, pippurilla ja paprikamausteella.

Kuullota aluksi riisejä pannulla pienessä määrässä margariinia ja lisää vähitelleen liemikuutioilla maustettua vettä. Niin että edellinen neste imeytyy riisiin ja jatka nesteen laittamasti samaan malliin.

Kun riisi on melkein kypsää, lisää jauheliha-porkkana-sipuliseos. Lisää vielä tavittaessa nestettä niin kauan kunnes riisi on kypsää.

Tarkista maku ja tarjoile!

1240764399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e