5-6 Isoa perunaa
1 Porkkana
½pss Keittovihanneksia
½pss Keittojuureksia
Pala purjoa suikaleina
1 Sipuli
n. 500-700g Lohta kuutioina
1 Kasvisliemikuutio
Vettä
2tl Kalamaustetta
½tl Sitruunapippuria
Oman mielen mukaan tilliä
1l Maitoa
* Kuori ja kuutioi perunat ja porkkana.
* Kiehauta perunoita ja kasviksia (myös pakaste) kasvisliemellä maustetussa vedessä, niin kauan kunnes perunat ja porkkanat ovat puolikypsiä. (vettä sen verran että kasvikset peittyvät)
* Poista vedestä hieman yli puolet ja kaada tilalle maitoa.
* Mausta keitto haluamillasi mausteilla.
* Kun perunat ovat melkein kypsiä lisää lohikuutiot ja jatka keiton valmistusta miedolla lämmöllä, etteivät kalanpalaset hajoa.
Kommentit