5-6 Isoa perunaa

1 Porkkana

½pss Keittovihanneksia

½pss Keittojuureksia

Pala purjoa suikaleina

1 Sipuli

n. 500-700g Lohta kuutioina

1 Kasvisliemikuutio

Vettä

2tl Kalamaustetta

½tl Sitruunapippuria

Oman mielen mukaan tilliä

1l Maitoa

* Kuori ja kuutioi perunat ja porkkana.

* Kiehauta perunoita ja kasviksia (myös pakaste) kasvisliemellä maustetussa vedessä, niin kauan kunnes perunat ja porkkanat ovat puolikypsiä. (vettä sen verran että kasvikset peittyvät)

* Poista vedestä hieman yli puolet ja kaada tilalle maitoa.

* Mausta keitto haluamillasi mausteilla.

* Kun perunat ovat melkein kypsiä lisää lohikuutiot ja jatka keiton valmistusta miedolla lämmöllä, etteivät kalanpalaset hajoa.