Nyt tein tämänlaisen version tästä kakusta.

Pohja:
170g Digestive keksejä
55g Margariinia

Hienonna keksit pieniksi muruiksi, vaikka lihanuijan avulla.
Sulata margariinia ja lisää se keksimurujen joukkoon ja sekoita hyvin, että siitä tulee tasaista massaa.
Levitä pohjaseos leivinpaperilla vuorattuun irtopohja kakkuvuokaan.
(Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.)

Rahka osuus:
1prk Ananasrenkaita
1prk Mandariinin lohkoja
1prk Sitruunan makuista maitorahkaa
2dl Kuohukermaa
1tl Vaniljasokeria
2tl Sokeria
5 Liivatelehteä
½dl Mehua (ananasmehua)

Pilko ananaspalat ja mandariinilohkot pieniksi.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Sekoita hedelmien joukkoon rahka.
Vatkaa vaniljasokerilla ja sokerilla maustettu kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi.
Kumenna mehutilkka kiehuvaksi ja lisää siihen vedessä liotetut liivtelehdet, jotka on hyvin puristettu kuivaksi. Sekoita seosta huolella.
Kun liivatemehu on noin minuutin verran tasaantunut sekoittaen, lisää se hedelmärahkan joukkoon.
Lisää hedelmärahkan joukkoon myös kermavaahto nostellen, mutta kumminkin niin että seos n tasaista.
Kaada rahkaseos keksimurupohjan pälle ja laita jääkaappiin odottamaan hyytymistä ja koristelun ja kiillotuksen saantia.

Koristeluun:
Mandariinin lohkoja
Trösseleitä ja kuulia
Mangososetta

Kiillote:
4tl Liivatejauhetta
3dl Mehua
Sekoita liivatejauhe huolellisesti kuuman mehun joukkoon.

1076581.jpg
Kävi hieman hassusti, kiilloke vajosi täytteeseen, sen huomaa tuosta vaaleanpunaisesta raidasta. =)
No yhtä hyvää se oli näinkin.
Ehkä parempi kiillote olisi tullut hyytelösokerista, mutta sitä minulla ei sattunut olemaan.