5dl Maitoa

1pss Kuivahiivaa

1-2tl Suolaa

2dl Sokeria

1rkl Kardemummaa

1 Kananmuna

n.14dl Vehnäjauhoja

100g Margariini sulaa

Rahkatäyte:

1prk Maitorahkaa

1prk Ananasmurskaa (valuta liemi osittain pois)

1 Kananmuna

2rkl Sokeria

 

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon suola, sokeri, kardemumma ja muna. Lisää jauhot vähitellen, aluksi vatkaten, jotta ilmaa sitoutuu taikinaan. Alusta taikina hyvin vaivaten. Lisää pehmeä rasva alustamisen loppupuolella. Laita taikina peitettynä kohoamaan lämpimään, vedottomaan paikkaan.

Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Leivo taikinasta pyöreitä pullia ja paina jauhotetulla mukin pohjalla pullan keskelle "kolo". Täytä kolo ananasrahkalla.

Paista pullat n. 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.