Tein pitkästä aikaa pasteijoita.
Nämä ovat kyllä todella hyviä!

Pasteijat n.22kpl
Torttutaikina levyjä
Jauhelihaa
Sipulia
Riisiä
Kananmunaa
Grillausmaustetta
Broilermaustetta
Oreganoa
Pizzamaustetta
Pippuri sekoitusta
Valkosipulijauhetta
(Kasviksia)

Sulata torttutaikina levyt.
Laita riisi kypsymään kiehuvaan veteen, joka on maustettu kasvisliemellä.
Keitä kananmunia 10minuuttia ja jäähdytä.
Kuori sipuli ja kuutioi se.
Paista jauheliha ja sipuli ja mausta kaikilla mausteilla.
Sekoita jauheliha-sipuliseos ja riisit kulhossa.
Kuori ja pilko kananmunat pieniksi ja sekoita jauheliha-riisiseoksen joukkoon.
Täytä sulanneet torttutaikina levyt jauheliha-riisi-munaseoksella ja taittele niistä pasteijoita.
(Voit halutessasi laittaa sekaan myös kasviksia)
Paista uunin keskitasolla 200-225 asteessa n. 10min.
Tai kunnes pasteijat ovat kypsiä.

Kuvassa jauheliha-riisi-muna täytteisiä pasteijoita ja sydämmillä koristelluissa on kasviksia joukossa.