Peppi Pitkätossun voimaruoka
1 rkl öljyä
400 g nauta-sikajauhelihaa
1 prk  tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
1pss pätkäspagettia
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35–40 minuuttia.


1961082.jpg