½pkt Perhos pastaa
1 Kasvisliemikuutio
Vettä

*Keitä pasta runsaassa kasvisliemellä maustetussa vedessä puoli kypsiksi.
Valuta ja kaada uunivuokaan.

2 Isoa broilerin rintapalaa (kypsää)
2dl Herne-maissi-paprikaa
2 Prvencal fondikuutioita (basilka, oregano, rosmariini, timjami.)
½tl Broilermaustetta
½tl Garam masalaa
5dl Vettä
2dl Juustoraastetta

*Leikkaa broilerin rintapaloista pieniä palasia/ kuutioita.
*Kiehauta vesi ja lisää siihen provencal fondikuutiot ja mausteet.
*Sekoita broilerikuutiot ja he-ma-pa pastan joukkoon ja kaada liemi päälle.
Sekoita aineksia hieman, ett sekoittuvat. Lisää pinnalle juustoraaste.
Kypsennä uunissa 175 asteessa n.30-35minuuttia.
1074296.jpg