1pkt Vehnäpaahtoa
1pkt Täysjyväpaahtoa
+ kasvislientä
Täyte 1
½pss Kinkku kuutioita
Kourallinen persiljaa silppuna
Pala punaista paprikaa pieninä kuutioina
Pala kurkkua pieninä kuutioina
10kpl Mini luumutomaatteja pieninä kuutioina
Pieni pätkä purjoa pieninä paloina
1prk Creme fraichea
2-3rkl Majoneesia
½tl Sitruunapippuria (suolaton)
Täyte 2
½pss Kinkku kuutioita
Kourallinen persiljaa silputtuna
Kourallinen lollorossoa silputtuna
Kourallinen juustoraastetta
1tl Kaffir limenlehti silppua
1prk Creme Fraichea
2-3rkl Majoneesia
Pinnalle
2prk Sipulilla maustettua tuorejuustoa
Persiljaa
Mini luumutomaateja
Kinkkuleikkelettä
Lollorossoa
Juustoraastetta
* Lado 6-8 paahtoleipä viipaleita tarjottimelle, vaikka leivinpaperin päälle.
* Kostuta leivät kasvisliemellä, mutta älä kostuta alimmaisia liikaa, ettei tule mössöä.
* Levitä täyte 1:stä kerroksen päälle ja lado täytteen päälle uusi leipä kerros ja kostuta kasvisliemellä.
* Levitä täyte 2 leipä kerroksen päälle ja lado seuraava leipä kerros täytteen päälle ja kostuta.
* Jatka tätä kunnes kerroksia on mielestäsi sopivasti.
* Päälimmäiseksi tulee leipä kerros, joka myös kostutetaan ja levitetään kauttaaltaa majoneesilla.
* Koristele haluamallasi tavalla ja anna vetäytyä jonkin aikaa jääkaapissa.
* Parempi tulee kun teet leipäkakun täytettynä valmiiksi jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää ja koristelua.
* Levitä pinnalle ja reunoille tuorejuustoa ja koristele haluamallasi tavalla.
Voileipäkakku oli todella hyvän makuinen, vaikka tuorejuusto ei oikein levittynyt haluamallani tavalla kakun pinnalle ja reunoille.
(oli jotenkin tönkköä sulatejuustoa)
Myöhästyneet äitienpäivä onnittelut jokaiselle äidille ja tuleville äideille!
Kommentit