Pullataikina

½l Maitoa

1pss Kuivahiivaa

1 Kananmuna

2dl Sokeria

1tl Suolaa

1rkl Kardemummaa

200g Margariinia

n.1kg Vehnäjauhoja

Täyte

Vaniljakreemiä, persikan viipaleita, mandariinia ja puolukoita.

Lisää hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita kunnes se on liuennut. Lisää suola, sokeri, muna ja kardemumma. Sekoita joukkoon jauhoja sen verran, että saat paksun, vellimäisen seoksen. Vatkaa voimakkaasti, että taikina saa ilmaa, sillä se edistää sitkoverkoston muodostumista. Lisää loput jauhot ja viimeisenä pehmeä margariini. Alusta hyvin kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Peitä taikina muovikelmulla ja anna kohota kaksinkertaiseksi.

Muotoile taikinasta pyöreitä pullia leivinpaperille ja anna kohota hetki.

Paina jauhotetulla lasilla keskelle pullaa syvennys ja pistä syvennykseen pala persikkaa, puolukoita ja vaniljakreemiä. Voitele pullien reunat kananmunalla.

Paista pullia uunin keskitasolla 200-225asteessa, kunnes pullat ovat kypsiä ja ovat saaneet kauniin värin.