Pohja:
4 Kananmunaa
1½dl Sokeria
1dl Vehnäjauhoja
1dl Perunajauhoja
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljasokeria
*Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne hyvin kananmuna-sokerivaahtoon.
Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se.
Kaada taikina vuokaan ja paista sitä uunin keskitasolla n.20-30min, 200 asteisessa uunissa.
Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa pohja kahteen osaan.
Täyte:
1prk Maitorahkaa
2dl Kuohukermaa
2rkl Sokeria
½pss Mansikoita (pakaste)
½pss Vadelmia (pakaste)
Kostuta pohja mehulla ja täytä se täytteellä.
Laita "kansi" päälle ja kostuta se mehulla.
Jätä rahkatäytettä hieman kakun päälle.
Koristelu:
2dl Kuohukermaa
1rkl Sokeria
(Vaniljasokeria)
Viinirypäleitä
Sinisiä ja kultaisia helmiä
Suklaa rouhetta
Rahkatäytettä
Levitä kuohkeaksi vatkattu kerma, tyllan avulla reunoille.
Tee tyllalla myös tähdenmuotoisia pallukoita kakun päälle reunoille.
Laita rahkatäytettä ja viinirypäleitä keskelle kakkua ja koristele sinisillä ja kultaisilla helmillä ja suklaa rouheella.
Kommentit