Pohja:

4 Kananmunaa

1½dl Sokeria

1dl Vehnäjauhoja

1dl Perunajauhoja

1tl Leivinjauhetta

1tl Vaniljasokeria

 

*Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne hyvin kananmuna-sokerivaahtoon.

Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se.

Kaada taikina vuokaan ja paista sitä uunin keskitasolla n.20-30min, 200 asteisessa uunissa.

Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa pohja kahteen osaan.

 

Täyte:

1prk Maitorahkaa

2dl Kuohukermaa

2rkl Sokeria

½pss Mansikoita (pakaste)

½pss Vadelmia (pakaste)

 

Kostuta pohja mehulla ja täytä se täytteellä.

Laita "kansi" päälle ja kostuta se mehulla.

Jätä rahkatäytettä hieman kakun päälle.

 

Koristelu:

2dl Kuohukermaa

1rkl Sokeria

(Vaniljasokeria)

Viinirypäleitä

Sinisiä ja kultaisia helmiä

Suklaa rouhetta

Rahkatäytettä

 

Levitä kuohkeaksi vatkattu kerma, tyllan avulla reunoille.

Tee tyllalla myös tähdenmuotoisia pallukoita kakun päälle reunoille.

Laita rahkatäytettä ja viinirypäleitä keskelle kakkua ja koristele sinisillä ja kultaisilla helmillä ja suklaa rouheella.

 

1051952.jpg

 

1052811.jpg