Hedelmä-rahka hyydykekakku
500g Maitorahkaa
4dl Kuohukermaa
1prk Hedelmä coctail
1-1½dl Sokeria
5 Liivatelehteä
2dl Hedelmä cocktailin mehua
175g Digestive keksejä
50g Margariinia
(Koristeluun käytin ohuita maitosuklaa levyjä/ lastuja ja sinisiä helmiä)
*Anna margariinin pehmetä huoneen lämmössä.
*Murenna keksit muruiksi ja soita joukkoon margariini huolella.
*Kaada margariini-keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
* Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka.
*Mausta rahkaseos sokerilla ja sekoita joukkoon hedelmä cocktail.
*Kuumenna hedelmien mehu kiehuvaksi ja lisää joukkoon yksitellen hyvin sekoittaen kylmässä vedessä lionneet liivatelehdet.
*Kaada hieman jäähtynyt liivate-mehuseos ohuena nauhana rahkaseoksen joukkoon voimakkaasti sekoitten.
*Sekoita seosta hyvin, että liivateseos levittyy hyvin rahkaseoksen joukkoon.
*Kaada rahkaseos keksiseoksen päälle irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään.
*Kun kakku on hyytynyt, voit koristella sen haluamallasi tavalla.
Kommentit