sunnuntai, 7. lokakuu 2007
Täytetyt possun ulkofilepihvirullat, muusi ja kasviksia
Possun ulkofilettä
Korppujauhoja
Vehnäjauhoja
Grillaus ja yleismaustetta
Oreganoa
Valkosipulijauhetta
Paprikajauhetta
Brie juustoa
Tuoreita herkkusieniä
Leikkaa possun ulkofileestä pihvejä ja nuijine hyvin.
Valmista korppujauhoista, vehnäjauhoista ja mausteista seos ja paneroi pihvien toinen puoli.
Viipaloi herkkusienet ja briejuusto. Lisää pihvin paneroimattomalle puolelle juustoviipale ja herkkusieniviipaleita. Kääri rullalle ja työnnä koktailtikku lihan lävitse, niin että täytteet eivät tule ulos ja pivi pysyy rullalla.
Paista pannulla miedolla lämmöllä pienessä määrässä margariinia.
Kunnes pihvit ovat saaneet paljon väriä ja ovat kypsiä.
Tarjoile pihvirullat muusin ja kasviksien kera.
Kommentit