lauantai, 17. marraskuu 2007
Erilainen pekonipasta
1pkt Amerikan pekonia
1pkr Valio sweet & sour ruokakermaa
Muutama kierros pippurimyllystä
Kiharapastaa
Vettä
1 Kasvisliemikuutio
Laita kiharapasta kiehumaan, kasvisliemellä maustettuun runsaaseen määrään, kiehuvaan veteen.
Sillä välin kun pasta kypsyy, paista pienemmiksi pilkottu pekoni puoli rapeiksi.
Kaada kypsistä pastoista vesi pois ja lisää pastan joukkoon kattilaan sweet & sour:in makuinen ruokakerma ja pekonit + pippurimyllystä pippurirouhetta.
Lämmitä ruokaa liedellä hetken verran, niin että ruoka on taas kuumaa.
Tarjoile heti.
Sweet & sour:in makuinen ruokakerma antoi ihanaa potkua tähän ruokaan.
Kyllä voin suositella kaikille jotka pitävät tämän tyyppisestä ruoasta. =)
Kommentit