keskiviikko, 17. tammikuu 2007
Toscapullat
Taikina:
½l Maitoa
50g Hiivaa tai 1pss kuivahiivaa
1-2tl Suolaa
2dl Sokeria
1rkl Kaardemummaa
n.14dl Vehnäjauhoja
150g Margariinia
Leivo takina tasaiseksi pullataikinaksi.
Täyte:
Sulaa margariinia
Kanelia
Sokeria
Voitele sula margariini kaulitun pullataikinan päälle.
Ripottele kanelia ja sokeria.
Pyörittele taikina rullaksi ja leikkaa siitä viipaleita.
Laita pullat leikkauspinta ylöspäin pellille leivinpaperin päälle.
Paista pullia 175 asteessa puoli kypsiksi.
Kuorrutus:
50g Margariinia
3rkl Sokeria
1rkl Vehnäjauhoja
50g Mantelilastuja
1rkl Maitoa
Sekoita kaikki kuorruts aineet kattilassa liedellä.
Levitä seos puolivalmiiden pullien päälle ja jatka pullien paistamista.
Samasta taikinasta tein myös korvapuusteja ja pikkupullia.
Kommentit