Oluessa hhaudutetut porsaan talouskyljykset

3kpl porsaan marinoimattomia talouskyljyksiä

½-1pll Olutta

2-3tl Sianlihamaustetta

½tl Rosmariinia

1tl Timjamia

½tl Valkosipulijauhetta (suolaton)

½pss Wokkivihanneksia

3 Porkkanaa

½l Vettä

½ Kasvisliemikuutio

- Mausta porsaan talouskyljykset ja ruskista ne pannulla pienessä määrässä margariinia.

- Kuori porkkanat ja paloittele ne uunivuokaan, lisää myös wokkivihannekset vuokaan.

- Laita ruskistetut kyljykset kasviksien päälle ja mausta timjamilla ja rosmariinilla.

- Valmista kasvisliemi ja kaada se vuokaan, kaada myös puolet olut pullosta tai jos haluat vahvemman oluen maun, kaada koko pullo.

- Laita vuoka uunin keskitasolle 175asteeseen n.tunnin ajaksi, tarkista lihan kypsyys ja kypsennä tarvittaessa pidempään.

- Tarjoile lisukkeena salaattia ja riisinuudelia.