Oluessa hhaudutetut porsaan talouskyljykset
3kpl porsaan marinoimattomia talouskyljyksiä
½-1pll Olutta
2-3tl Sianlihamaustetta
½tl Rosmariinia
1tl Timjamia
½tl Valkosipulijauhetta (suolaton)
½pss Wokkivihanneksia
3 Porkkanaa
½l Vettä
½ Kasvisliemikuutio
- Mausta porsaan talouskyljykset ja ruskista ne pannulla pienessä määrässä margariinia.
- Kuori porkkanat ja paloittele ne uunivuokaan, lisää myös wokkivihannekset vuokaan.
- Laita ruskistetut kyljykset kasviksien päälle ja mausta timjamilla ja rosmariinilla.
- Valmista kasvisliemi ja kaada se vuokaan, kaada myös puolet olut pullosta tai jos haluat vahvemman oluen maun, kaada koko pullo.
- Laita vuoka uunin keskitasolle 175asteeseen n.tunnin ajaksi, tarkista lihan kypsyys ja kypsennä tarvittaessa pidempään.
- Tarjoile lisukkeena salaattia ja riisinuudelia.
Kommentit