Pohja:
170g Digestive keksejä
50g Margariinia
* Nuiji lihanuijalla keksit tasaisiksi muruiksi.
* Sulata margariinia hieman ja lisää se keksimurujen joukkoon, ja sekoita sormin seos tasaiseksi
   massaksi.
* Levitä keksimassu leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
* Laita jääkaappiin jähmettymään.

Täyte1:
2pss Suklaamousse aineksia
2dl Kylmää maitoa
1 Kourallinen wiener nougat rouhetta
* Vatkaa kylmä maito ja suklaamoussejauheet 5minuutin ajan voimakkaasti vatkaten.
* Sekoita valmiin moussen joukkoon wiener nougat ruohe.
* Levitä mousse pohjan päälle ja laita jääkaappiin odottamaan.

Täyte2:
5dl Kuohukermaa
1prk Sitruunanmakuista maitorahkaa
1prk Kuningatar tuorejuustoa
6 Liivatelehteä
½dl Mehua
*Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, sekoita joukkoon sitruunanmakuinen maitorahka ja kuningatar
  tuorejuusto.
* Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan minuutiksi ja kiehauta mehu.
* Lisää kiehuvaan mehuun liivatteen hyvin sekoittaen ja kaada varovasti kermaiseen täytteeseen
   voimakkaasti sekoittaen.
* Levitä täyte tasaisesti täyte1 päälle, ja laita jääkaapiin tunniksi.

Päälikerros:
5dl Masikoita (pakaste)
1½dl Mansikkamehua
3 Liivatelehteä
* Lisää sulaneiden mansikoiden joukkoon 1dl mehua ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
* Kiehauta ½dl mehua ja sekoita lioitetut liivatteet hyvin mehuun.
* Kaada liivatemehu varovasti mansikkasoseen joukkoon ja levitä pintakerros kakulle.
* Koristele nonparelleillä ja wiener nougat rouheella.
* Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 2tuntia.
1479710.jpg

1479715.jpg