maanantai, 2. kesäkuu 2008
Juhlatarjoilua osa 2
Graavilohi leipäkakku
1pkt Ruis paahtoleipää
1pkt Vehnä paahtoleipää
Alimmaiseksi kerrokseksi ruis paahtoleipää ja siitä sitten molempia vuorotellen.
Leipien kostutukseen:
Kasvisliemi kuutio + vettä
Täyte:
3prk Cream fraichea
2prk Savilohi tuorejuustoa
Kourallinen tilliä
Pala kurkkua
300g Graavilohta
1 Keitetty kananmuna
Pienennä tilliä, graavilohi, kurkkua, ja kananmuna kulhoon.
Lisää joukkoon Cream fraichet ja savulohi tuorejuustot ja sekoita sauvasekoittimella tahnaksi.
Tahnaan saa jäädä sattumia aineksista.
Päällyste:
1½prk Cream fraichea
Levittele pinnalle ja reunoille Cream fraichea mahdollisimman tasaiseksi.
Koristelu:
400g Graavilohta
Tilliä
Kurkkua
1 Kirsikka tomaattia
Viinirypäleitä
2 Kananmunaa
½ Paprikaa
Koristele kakun reunat tillillä.
Päälle kuutoin jokaista tuotetta omiin riveihinsä.
Kommentit