lauantai, 25. elokuu 2007
Hedelmäinen kääretorttu
Torttu pohja:
4 Kananmunaa
1½dl Sokeria
1dl Perunajauhoja
1dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
2tl Kaakaojauhetta
Vatkaa munat ja sokeri hyvin keskenään.
Sekoita kuivat aineet sekaisin ja lisää ne muna-sokeriseokseen.
Levitä taikina leivinpaperilla päälystettyyn uunivuokaan ja paista 175asteessa, kunnes kääretorttupohja on kypsä.
Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille.
Täyte:
1prk Piltin hedelmäsosetta (omena-päärynä)
1prk Ananas paloja
3 Luumun hedelmälihat
Levitä hedelmäsose torttupohjalle ja levitä soseen päälle ananas-luumuseos.
Kääri kääretorttu leivinpaperin avulla rullaksi ja anna jäähtyä.
Pinnalle voi laittaa hieman tomusokeria.
Kommentit