Pohja:
2dl Maitoa
½pss Kuivahiivaa
1 Muna
1tl Suolaa
6-7dl Jauhoja
100g Margariinia

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
Lisää kananmuna, suola ja osa jauhoista.
Lisää puoli sula margariini ja loput jauhoista.
Alusta taikina hyvin, niin ettei taikina tartu käsiin.
Levitä taikina piirakka vuokaan.

Täyte:
½kg Kaalia
½ Keltainen kesäkurpitsa
1 Iso sipuli
Pala Punaista paprikaa
2rkl Margariinia
3/4dl Vettä
3rkl Siirappia
1tl Suolaa
1tl Basilika jauhetta

Suikaloi kaikki kasvikset ja sipuli.
Laita pannulla margariini ja kasvikset, paista kasviksia hetki ja lisää suola, siirappi ja vesi.
Anna kasviksien hautua ja pehmentyä niin kauan kunnes neste on haihtunut.
Levitä täyte piirakka pohjan päälle ja taita piirakka pohjasta reunat hieman täytteen päälle, voitele piirakan reunat kananmunalla.
Paista uunissa 175 asteessa, kunnes pohja on kypsää.
806406.jpg