Mun oli aivan pakko leipoa taas jotain hyvää, ja tällä kertaa päätin leipoa kakun.

Pohja:
3 Kananmunaa
Vehnäjauhoja
Sokeria
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljasokeria

Riko kananmunat kuppiin ja laita toisiin kuppeihin saman verran sokeria ja jauhoja.
Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi ja lisää kuivataineet hyvin sekoittaen.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun uunivuokaan ja paista uunissa 175asteessa,
n.20-30min. (Tai kunnes kakkupohja on kypsä, kokeile tikulla, jos tikkuun ei tartu taikinaa kakkupohja on valmis)
Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa kakkupohja puoliksi.
Kostuta kakkupohjaa persikan  puolikkaiden liemellä, mutta älä vielä kostuta päälimmäistä osaa.

Täyte:
1prk Maitorahkaa
5 Persikan puolikasta pieninä paloina
2tl Sokeria

Sekoita ainekset hyvin keskenään ja täytä halkaistu ja kostutettu kakkupohja.
Laita kakun kansi paikoilleen ja kostuta sekin.

Kuorrute:
2dl Vispikermaa
1rkl Sokeria
Kultaisia ja sinisiä koristehelmiä
Mantelilastuja
Suklaa rouhetta

Vatkaa sokeri ja vispikerma vaahdoksi.
Levitä kermavaahto kakun päälle ja sivuille.
Koristele kakkua koristehelmillä, mantelilastuilla ja suklaa rouheella.
1247339.jpg