Pohja:
4dl Lämmintä vettä
½pss Kuivahiivaa
1tl Oreganoa tai pizzamaustetta
1tl Suolaa
Myllyn paras pizzajauhoja

Sekoita kuivahiiva lämpimän veden joukkoon, lisää mausteet.
Lisää jauhoja niin että taikinasta tulee kimmoisaa, eikä tartu käsiin.
Anna hetki kohota.
Kauli taikina ohueksi levyksi ja paina pienellä kulholla siitä pieniä pizzapohjia.

Täyte:
1prk Paseerattua tomaattia
2tl Pizzamaustetta
1pss Kinkku kuutioita
1pkt Pekonia
1pkt Kirsikkatomaatteja
Mustia oliiveja
1prk Tankoparsaa
Juustoraastetta

Sekoita paseerattu tomaatti ja pizzamauste keskenään.
Leikkaa pekoni ohueksi viipaleiksi ja paista pannulla rapeiksi.
Viipaloi tomaatit ja oliivit ja leikkaa tankoparsat kolmeen osaan.
Levitä tomaatti-pizzamausteseosta pizzapohjille.
Levitä ensiksi juustoraastetta, kinkkukuutioita, pekonin palasia, tomaatin ja oliivin viipaleita ja tankoparsan palanen jokaiselle pizzapohjalle.
Voit halutessasi vielä laittaa juustoraastetta kuorrutteeksi.
Paista uunissa 175-200 asteessa, kunnes pizzat ovat saaneet kauniin värin.
722650.jpg

Tästä ohjeesta sain tehtyä 35kpl pikku pizzoja. =)