Janssoninkiusaus
5-7 Isohkoa perunaa
1-2 Sipulia
2prk Janssoninfileitä
Osa Janssoninfileiden liemestä
Pippuria
Tilliä
2-3 Kananmunaa
7dl-1l Täysmaitoa
1pkt Porsaan kylkisiivuja
(pippuria, suolaa ja valkosipulirouhetta)
- Kuori perunat ja suikaloi ne sopiviksi suikaleiksi. Laita perunasuikaleet kylmään veteen odottamaan.
- Kuori ja suikaloi sipulit, leikkaa Janssoninfileet suikaleiksi.
- Mausta kylkiviipaleet ripauksella suolaa, pippuria ja valkosipulirouhetta.
- Kaada maito kulhoon, lisää munat ja mausteet ja sekoita sekaisin.
- Lado uunivuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja Janssoninfileita.
- Kaada muna-maitoseos joukkoon ja lado kylkiviipaleet koko komeuden päälle.
- Kypsennä uunin keskitasolla 175asteessa n. 1-1½tuntia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Kommentit