En ole ennen tätä ruokaa tehnyt ja päätin kokeilla. Oli kyllä hyvää, joten tulee vielä tehtyä useamminkin!

POTTILOHKO

8 -10 perunaa
Pala lanttua
2 Porkkanaa
1/2 kg Sianlapaa tai etuselkää (käytin porsaan maustamattomia suikeleita)
1 Sipuli
1 tl Suolaa
10 Maustepippuria
1 Laakerinlehti
noin 1/2 l Vettä

* Kuori ja lohko perunat, lanttu ja porkkanat. Porkkana ja lanttu hieman pienemmiksi lohkoiksi, sillä ne kypsyvät hitaammin. Kuori ja lohko myös sipuli.
* Paloittele liha annospaloiksi.
* Lado ainekset kerroksittain mausteiden kanssa korkeahkoon uunivuokaan tai pataan. Kaada vettä päälle sen verran, että ainekset juuri peittyvät.
* Hauduta pottilohkoa uunin alaosassa 150 - 175 asteessa noin kaksi tuntia. Lisää tarvittaessa välillä vettä.

1244888086_img-d41d8cd98f00b204e9800998e