1pkt Piirakkataikinaa (pakastettu)
3rkl Pestoa
150g Vuohenjuutoa (tuore)
½dl Hienonnettua basilikaa
1 Valkosipulinkynsi
6 Tomaattia
1tl Balsamietikkaa
Suolaa ja pippuria
1tl Hunajaa
1tl Rypsiöljyä

Taputtele sulannut taikina piirakka vuokaan pohjalle ja reunoille.
Pistele taikinapohjaa haarukalla.
Paista pohjaa 225 asteisessa uunissa n.10 minuuttia.
Levitä pesto piirakka pohjalle, lisää vuohenjuusto muruina pohjalle ja tasoita.
Ripottele pinnalle hienonnettua basilika ja valkosipulia.
Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne muiden täytteiden päälle tasaisesti.
Pirskota mausteeksi balsamicoa, ripaus suolaa, rouhittua pippuria ja hunajaa.
Lisää öljy varovasti tipottain.
Paista piirakkaa225 asteisessa uunissa n.15-20 minuuttia.
Voit myös paistaa piirakoita pienissä annosvuoissa.

152400.jpg