Janssoninkiusaus

5-7 Isohkoa perunaa

1-2 Sipulia

2prk Janssoninfileitä

Osa Janssoninfileiden liemestä

Pippuria

Tilliä

2-3 Kananmunaa

7dl-1l Täysmaitoa

1pkt Porsaan kylkisiivuja

(pippuria, suolaa ja valkosipulirouhetta)

- Kuori perunat ja suikaloi ne sopiviksi suikaleiksi. Laita perunasuikaleet kylmään veteen odottamaan.

- Kuori ja suikaloi sipulit, leikkaa Janssoninfileet suikaleiksi.

- Mausta kylkiviipaleet ripauksella suolaa, pippuria ja valkosipulirouhetta.

- Kaada maito kulhoon, lisää munat ja mausteet ja sekoita sekaisin.

- Lado uunivuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja Janssoninfileita.

- Kaada muna-maitoseos joukkoon ja lado kylkiviipaleet koko komeuden päälle.

- Kypsennä uunin keskitasolla 175asteessa n. 1-1½tuntia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.