Hedelmä-rahka hyydykekakku

500g Maitorahkaa

4dl Kuohukermaa

1prk Hedelmä coctail

1-1½dl Sokeria

5 Liivatelehteä

2dl Hedelmä cocktailin mehua

175g Digestive keksejä

50g Margariinia

(Koristeluun käytin ohuita maitosuklaa levyjä/ lastuja ja sinisiä helmiä)

*Anna margariinin pehmetä huoneen lämmössä.

*Murenna keksit muruiksi ja soita joukkoon margariini huolella.

*Kaada margariini-keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

* Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka.

*Mausta rahkaseos sokerilla ja sekoita joukkoon hedelmä cocktail.

*Kuumenna hedelmien mehu kiehuvaksi ja lisää joukkoon yksitellen hyvin sekoittaen kylmässä vedessä lionneet liivatelehdet.

*Kaada hieman jäähtynyt liivate-mehuseos ohuena nauhana rahkaseoksen joukkoon voimakkaasti sekoitten.

*Sekoita seosta hyvin, että liivateseos levittyy hyvin rahkaseoksen joukkoon.

*Kaada rahkaseos keksiseoksen päälle irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään.

*Kun kakku on hyytynyt, voit koristella sen haluamallasi tavalla.