Päätin pitkästä aikaa tehdä tulisempaa ruokaa.

Kiertelin kaupan mauste ja kastike hyllyjä ja mietin mikä olisi hyvä tulisempi kastike porsaan suikaleille. Sitten löysin hyllystä pieniä pusseja, joita oli ainakin viittä erilaatua. Niitä sitten hetken pähkäilin, että minkä ottaisin. Tuo Szechuanian kastike kuulosti kaikista oudoimmalle, joten sitä päätin kokeilla.

Porsaan suikaleita ja kasviksia Szechuanian kastikkeessa

400g Viljaporsaan suikaleita

1 Pieni kesäkurpitsa

1 Punainen paprika

½pss Pakaste vihanneksia

1pss Szechuan kastiketta

*Kypsennä porsaan suikaleita pannulla melkein kypsiksi.

* Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, paprika ja anna hetki kypsyä. Lisää pakaste vihannekset ja szechuanian kastike.

* Anna hautua miedello lämmöllä vielä muutama minuutti.

* Tarjoile mozzarellalla maustetun riisin kanssa.

1243496304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e