Pohja:
200g Digestive keksejä
50-75g Margariinia
* Nuiji keksit tasaisen pieniksi muruiksi ja sekoita se huolella hieman sulatetun margariinin joukkoon.

Täyte 1:
½l Tuoreita mansikoita
200g Appelsiini tuorejuustoa
1dl Kuohukermaa
4 Liivatelehteä

Täyte 2:
150-200g Suklaata (käytin tuttifrutti suklaata)
200g Appelsiini tuorejuustoa
1dl Kuohukermaa
3 Liivatelehteä
* Soseuta mansikat tehosekoittimella ja tee suklaalle samoin.
* Vatkasin 2dk kermaa kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisäsin 400g appelsiini tuorejuuston sekoittaen.
* Puolitin kerma-juustoseoksen eri kulhoihin.
* Toiseen sekoitin mansikka survoksen ja toiseen suklaan.
*Kuumenna tilkka mehua ja sekoita joukkoon kylmässä vedessä lionneet liivatelehdet.
HUOM: tee molempien täytteiden liivatteet erikseen.
* Kaada liivateseos huonellisesti tuorejuusto seoksiin.
* Kaada mansikka versio alimmaiseksi ja anna hyytyä rauhassa jääkaapissa.
* Kaada mansikka version päälle suklaa versio ja laita jääkaappiin hyytymään.
(itse tein sen virheen kiireessä, että mansikka seos ei ehtinyt jähmettymään, joten seokset menivat hieman sekaisin, mutta ei se makua pahentanut. )
1671958.jpg
Kakun päällä on nonparellejä, jotka sitten sotkivat levitessään kakun pinnan.
Reunoilla on kirsikan puolikkaita.