3 Isoa punaista paprikaa
1pkt Amerikan pekonia
1prk Herkkusieniä
1dl Kanttarellejä pilkottuina
1dl Thai riisiä
3-4dl Vettä
½dl Paseerattua tomaattia
Juustoraastetta

Puolita paprikat pituus suunassa ja poista siemenkodat ja siemenet.
Viipaloi pekoni sopivan kokoisiksi palasiksi ja paista niitä hetki pannulla.
Lisää pekonien joukkoon kanttarellit ja herkkusienet.
Lisää paseerattu tomaatti ja riisit.
Lisää vettä osissa, niin että riisit kypsyvät ja imevät nestettä itseensä.
Kun riisit ovat kypsiä, älä lisää enään vettä vaan anna täytteen hautua pannulla, niin että neste haihtuu.
Täytä paprikan puolikkaat täytteellä ja ripottele pinnalle reilusti juustoraastetta.
Kypsennä uunissa 175asteessa n. 10-20minuuttia. Tai niin kauan kuin ovat mieleisiäsi.
901275.jpg