maanantai, 5. helmikuu 2007
Kerma-valkosipulinen peruna-porolaatikko
Tämä ohje on isommalle porukalle.
1kg Valkosipuliperunoita (pakaste)
750g Poronkäristystä (pakaste)
1 Iso sipuli
4dl Ruokakermaa
2 Kananmunaa
3tl Yleismaustetta
1tl Pippurisekoitusta
1tl Oreganoa
Paista käristelihat kypsiksi pannulla kahdessa erässä ja mausta hieman.
Paloittele sipuli lihojen joukkoon kypsymään.
Voitele iso uunivuoka ja levitä pohjalle n.½ valkosipuliperunoista.
Lisää väliin kaikki käristelihat ja sipuli.
Sirottele hieman mausteita väliin.
Levitä loput perunat lihojen päälle.
Valmista muna-kermaseos ja lisää se vuokaan.
Paista uunissa n.tunti-puolitoista.
Kommentit