Pohja:
100g Margariinia
2dl Vehnäjauhoja
2rkl Vettä

Täyte:
2dl Katkarapuja
1prk Tonnikalaa vedessä
½prk Tomaattimurskaa
2rkl Chilin makuista tomaattimurskaa
½dl Juustoraastetta
Muutamia oliivin viipaleita
2tl Tilliä

Piirakan päälle:
Juustoraastetta oman mielen mukaan
1 Sipuli ohuina suikaleina

Nypi margariini ja jauhot sekaisin, lisää vesi ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi.(Lisää tarvittaessa jauhoja)
Sekoita kaikki täyteainekset keskenään.
Paista pohjaa 175 asteisessa uunissa n.5 minuuttia ja lisää täyte.
Laita piirakka vielä 5minuutiksi uuniin ja lisää juustoraaste ja sipuli viipaleet.
Paista uunissa niin kauan kunnes juusto saa kauniin värin.
354319.jpg

354320.jpg