Isänpäiväkakku

Pohja:
6 Kananmunaa
2dl Sokeria
2dl Vehnäjauhoja
1dl Perunajauhoja
2tl Leivinjauhetta
2tl Vaniljasokeria

Täyte 1:
Mansikka-vadelmahilloa
Ananasrenkaita
Viinirypäleitä

Täyte 2:
Mansikka-vadelmahilloa
Nougat rouhetta
Banaania

Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vähitellen vaahtoon.
Vatkaa tasaiseksi taikinaksi.
Voitele kakkuvuoka margariinilla ja korppujauhota se joka puolelta.
Kaada taikina vuokaan ja laita se uuniin kypsymään 175 asteeseen n.30-40 minuutiksi.
Anna kakkupohjan jäähtyä, ennen kuin leikkaat sen kolmeen osaan.
Kostuta kakkua metsämansikka mehulla.
Levitä alimmaiseen kerrokseen mansikka-vadelmahilloa ja "koristele" se ananaksen renkailla ja viinirypäleen puolikkailla.
Laita keskiosa kakkua täytteen päälle ja kostuta sitä mehulla.
Levitä hilloa täytteeksi, viipaloitua banaania ja nougat raastetta.
Laita päälimmäinen kerros päälle ja kostuta se hyvin.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi, voit halutessasi maustaa sitä sokerilla.
Levitä kermavaahtoa tasaisesti joka puolelle kakku.
Koristele pinta mansikoilla, vadelmilla ja nougat raasteella.

257538.jpg
Tälläinen isänpäivän täytekakku meille sitten tuli.